I november 2022 fikk jeg anledning til å reise til Romania for å se hva hva som gjøres, av hvem og hvor, når det gjelder Grønne Brors humanitære arbeid.

Som dere vet, Grønne Bror og Gigel Codreanu, som leder organisasjonen, har sendt ni (9) trailere med hjelp (mat, klær, tepper, senger, rullestoler, sko, m.m.) til Romania, Ukraina og Makedonia.

I 2022, Grønne Bror inngikk et samarbeid med organisasjonen „Calea Spre Cer”, ledet av Alin Grosu, som disponerer nå en lagringshall. Hjelpesendingene fra Norge kommer dit og derfra distribueres videre, både i Teleorman fylke, men også til Ukraina, Makedonia og andre steder i Romania, gjennom samarbeid med andre små frivillige organisasjoner som drives av mennesker med et stort hjerte for de som trenger sårt hjelp.

Dokumentaren ble filmet i løpet av flere dager i Teleorman, et av de fattigste fylkene i Romania. Sammen med Alin Grosu, Marius Zaharia og Gabriel Oniga tok vi flere runder i landbsyene og kommunene som er spredt rundt Silistea-Gumesti, hvor lagringshallen ligger.

Silistea-Gumesti i Teleorman fylke, Romania.

Filmen har ennå ingen tekster på norsk, men bildene taler for seg.

Måtte Gud velsigne disse menneskene som står i bresjen for de aller svakeste og mest fattige, og DEG, som ønsker å bidra til å hjelpe dem videre!

Her er filmen (klikk på bildet nedenfor):

Daniel Solheim


Ønsker du å bidra?

Kontonr: 1506 27 40016

Vipps: Grønne Bror – #572771

Revolut: http://revolut.me/gronnebror / +4 0763 153 843 

Tusen takk for gaven din!

Kom og besøk Facebook siden vår for flere oppdateringer: https://www.facebook.com/GronneBror


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *