Prosjektet „Et varmt brød” – et initiativ av Gigel Codreanu, lederen av Grønne Bror, drives nå i et nytt fylke, Dambovita, nærmere sagt i Pucioasa.

Det som er fantastisk ved dette nye stedet er at det er faktisk et etnisk rom kvinne, Rahela, som sammen med andre frivillige står for utdelingen av det ferske brødet som deles ut til de fattige i Pucioasa.

Hun henter det ferske brødet fra distribusjonsbilen og kjører det videre, med sykkel til de forskjellige familiene og enslige eldre to ganger i uken.

Hun er utrettelig og hjelper så godt hun kan, slik at det ferske brødet kommer frem til dem som trenger det mest, eldre som har begrenset mobilitet og bor alene, familier med mange barn, fattige mennesker.

Den er et ektepar fra menigheten i Pucioasa som er ansvarlige for fordeling av brødet i dette området, sammen med Rahela. I tillegg, en annen bror fra Targoviste sørger for å kjøpe inn brød i Targoviste og transporterer det til Pucioasa hvor brødet deles ut.

Rahela er en viktig støttespiller fordi hun kjenner godt området og menneskene som trenger hjelp.

Grønne Bror, sammen med mange frivillige i forskjellige fylker i Romania, i samarbeid med Speranta Menigheten fra Oslo, bidrar til at mange får det viktigste på bordet hver uke: brød!

Takk for at også du ønsker å være med på dette!


Ønsker du å bidra?

Kontonr: 1506 27 40016

Vipps: Grønne Bror – #572771

Revolut: http://revolut.me/gronnebror / +4 0763 153 843 

Tusen takk for gaven din!

Kom og besøk Facebook siden vår for flere oppdateringer: https://www.facebook.com/GronneBror

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *