Personvernerklæring

Dokument som informerer brukere om tilstedeværelsen av informasjonskapsler på nettstedet Grønne Bror. Informasjonen nedenfor er ment å gi brukeren mer informasjon om plassering, bruk og administrasjon av informasjonskapsler brukt av nettstedet www.gronnebror.no.

Hva er en informasjonskapsel? En informasjonskapsel er en tekstfil som inneholder informasjon som lastes ned til enheten din når du besøker (for første gang) et nettsted. Denne informasjonskapselen sendes tilbake ved hvert påfølgende besøk på det opprinnelige nettstedet eller til et annet nettsted som gjenkjenner det. Informasjonskapsler er nyttige fordi de lar et nettsted gjenkjenne en enhet og gir deg en mer effektiv og personlig tilpasset opplevelse.

Hva er IKKE en informasjonskapsel? Informasjonskapsler er IKKE virus! De bruker vanlige tekstformater. De består ikke av kodebiter, så de kan ikke kjøres eller kjøres. Som et resultat kan den ikke dupliseres eller replikeres til andre nettverk for å kjøre eller replikere.

Hvilke typer informasjonskapsler brukes? Grønne Bror bruker både proprietære og tredjeparts informasjonskapsler på sine nettsider

Proprietære informasjonskapsler er informasjonskapsler som brukes av Grønne Bror når du besøker nettsiden vår og er av følgende typer: teknisk, sesjon, vedvarende og funksjonell:

Tekniske informasjonskapsler er avgjørende for at nettsiden skal fungere korrekt. Disse informasjonskapslene lar deg navigere mellom ulike deler av nettstedet og bruke spesifikke funksjoner.

Øktinformasjonskapsler er midlertidige informasjonskapsler som lar deg enkelt og raskt navigere på nettstedet.

Vedvarende informasjonskapsler eller "sporingsinformasjonskapsler" varer i flere økter og forblir i nettleseren en stund etter slutten av økten (med mindre du sletter dem).

Funksjonelle informasjonskapsler overvåker at nettstedet fungerer som det skal og lar det huske alternativene dine (f.eks. språk, brukernavn eller region). De tilbyr forbedrede og personlige funksjoner som hjelper deg å slutte å velge alternativer hver gang du besøker nettstedet.

Tredjeparts informasjonskapsler er informasjonskapsler som brukes av Grønne Bror når du besøker nettstedet vårt og er av følgende typer:

Ytelsesinformasjonskapsler (Google Analytics): samle inn anonym og sentralisert informasjon om din nettadferd (nettlesertype, IP-adresse, operativsystem som brukes, domenenavnet til nettstedet du besøkte og når du forlot nettstedet, datoen og klokkeslettet du besøkte et nettsted, etc.) for statistiske formål og for å generere besøksprofiler. For mer informasjon, gå til Googles personvernregler.
ReCaptcha-informasjonskapsler (Google Recaptcha): brukes til å bekrefte at dataene som er lagt inn på skjemaene på nettstedet vårt, ble lagt inn av en person og ikke av et automatisert program. For å gjøre dette, analyserer reCAPTCHA atferden til den besøkende på nettstedet basert på forskjellige egenskaper. Denne analysen starter automatisk når den besøkende kommer inn på nettstedet. For analyse evaluerer reCAPTCHA forskjellig informasjon (f.eks. IP-adresse, besøksvarighet). For mer informasjon, gå til Googles personvernregler.
Informasjonskapslene vi bruker samler ikke inn data som avslører din identitet, og derfor kan vi ikke identifisere deg med deres hjelp. Våre nettsider kan inneholde lenker til andre nettsider som ikke eies/dreves av Grønne Bror (tredjepartsinnhold, lenker og plug-ins). Grønne Bror påtar seg intet ansvar for personvernpraksisen til disse nettstedene.

Hvordan er du enig?

Første gang du besøker sidene våre, vises et banner med en informasjonskapselmelding øverst på skjermen. Hvis du klikker på "Godta"-knappen eller fortsetter å besøke nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler i samsvar med denne policyen for informasjonskapsler, med mindre du har satt nettleseren din til å avvise det. informasjonskapsler (se nedenfor).

Hvordan avviser du informasjonskapsler?

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å slette informasjonskapsler fra nettleseren din.
Disse innstillingene finnes vanligvis i nettleserens "alternativer" eller "preferanser"-meny. For å forstå disse innstillingene kan følgende koblinger være nyttige (eller gå til "Hjelp"-alternativet i nettleseren din for mer informasjon):
Innstillinger for Internett-informasjonskapsler Explorer
Firefox-informasjonskapselinnstillinger
Innstillinger for Chrome-informasjonskapsler
Innstillinger for Safari-informasjonskapsler
Å endre nettleserinnstillingene for å avvise informasjonskapsler kan påvirke måten du får tilgang til nettstedet vårt, og du kan bli nektet tilgang til visse deler av det. Du kan endre nettleserinnstillingene når som helst.