Gigel Codreanu, lederen til „Grønne Bror” kunngjør at den 10. traileren med humanitær hjelp vil bli sendt til Romania den 1. April 2023!

På samme måte som de forrige gangene, traileren kommer til å bli fullt med madrasser, sengetøy, klær, sko, rullatorer, rullestoler og annet hjelp og skal kjøre til Silistea-Gumesti, i fylke Teleorman i Romania, til hovedlageret til Calea Spre Cer, en lokal organisasjon som samarbeider tett med Grønne Bror.

Derfra blir hjelpen fordelt til mange av de 40 fylkene Romania er inndelt i, gjennom så humanitære organisasjoner som kjenner behovene i de fylkene og kommunene de arbeider i. Disse kommer til hovedlageret i Silistea-Gumesti og tar med det som er nødvendig i de områdene de dekker, slik at hjelpen dere sender kommer akkurat dit det er behov for, hos personer med handikap, fattige og enslige eldre.

Bak en slik transport er det mye arbeid – innsamling av ting, sortering, lagring i Norge, opplasting for transport, avlasting in Romania, lagring og distribusjon til de enkelte brukerne. All dette arbeidet gjøres ved hjelp av frivillige, både her i Norge og i Romania.

Transporten til Romania er den vanskeligste delen, da den ikke kan gjøres vederlagsfritt. Denne transporten koster 45.000 kroner, og for en liten organisjon som Grønne Brorr, dette beløpet er umulig å nå på egen hånd, først og fremst fordi Grønne Brors arbeid er orientert mot innsamling av hjelp og mot prosjektet „Et varmt brød” som finansieres direkte av Grønne Bror og til dels av den rumenske menigheten Biserica Speranta i Oslo.

Menigheten Biserica Speranta Oslo, et fint felleskap av rumenere med et stort hjerte, sammen med New Life Mission, en norsk humanitær organisasjon, vil bidra til finanseringen av transporten, men en del forblir udekket.

Derfor trenger vi deres hjelp, for å kunne dekke alle kostnadene knyttet til transporten til Romania.

I vårt dokumentar om hjelpearbeidet som foregår i Romania, har vi vist hva som foregår på stedet, i Silistea-Gumesti og i fylke Teleorman (Romania).

Behovene (fattigdom, nød, sykdom, ensomhet) er generalisert i mange a Romanias fylker, særlig ut på landet, i landsbyene. Derfor er dette arbeidet som små humanitære organisasjoner driver med, er enormt viktig, fordi disse kjenner den katastrofale situasjonen til de som får hjelp, uansett fylke.

Organisasjoner som Calea Spre Cer, Grønne Bror eller de andre små organisajonene, er livsviktige for de glemte, for de som ingen bryr seg om, for utstøtte familier med mange barn, i Romanias fattige områder .

Du kan nå bli med å hjelpe!


Ønsker du å bidra?

Kontonr: 1506 27 40016

Vipps: Grønne Bror – #572771

Revolut: http://revolut.me/gronnebror / +4 0763 153 843 

Tusen takk for gaven din!

Kom og besøk Facebook siden vår for flere oppdateringer: https://www.facebook.com/GronneBror

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *