Slik det ble annonsert tidligere, både her på websiden og på Youtube-kanalen, i dag ble den 10. traileren med hjelp lastet og sendt av gårde mot Romania.

Takket være frivillige fra Speranta Menigheten i Oslo, ble også denne transporten ferdigstilt og pakket slik at den kunne begynne på den reisen til Silistea-Gumesti, i Teleorman fylke, i den sørlige Romania.

Grønne Bror, denne lille organisasjonen ledet av et menneske med et stort hjerte fullt med Guds kjærlighet overfor de svakeste i samfunnet, Gigel Codreanu, har klart med deres hjelp å sende altså ti slike trailere.

Nedenfor kan dere se bilder fra i dag og danne dere selv et bilde av omfanget.

Kostnadene for denne transporten er på omtrent 45.000 kroner, og siste andelen av pengene ble donert av New Life Mission Aid ved David Enok Nilsen og Odd Hyttedalen fra Drammen. Tusen hjertelig takk til dere alle som bidro til at dette ble mulig!

Bilder fra i dag:

På en solrik 1. aprils dag, samlet de frivillige seg for å hjelpe til med forberedelsene.

En får et innblikk på hvor stor en slik trailer egentlig er, først når man går opp på lasteplanet.

Madrasser, sengetøy, klær, sykler, rullestoler, gåstoler, sko, møblement og andre ting ble minutiøst lastet opp på planet og alt tilgengelig plass ble brukt.

Også de minste bidro med sitt. Bleier til barn og voksne ble også sendt nedover i denne sendingen.

Traileren fylles langsomt opp. Man skulle ikke tro at det er så mange ting som passer inn, samtidig som bildene viser hvor mye arbeid disse fantastiske frivillige har lagt ned i dag!

Nå begynner traileren å bli nesten fyll.

De siste sekkene med klær pakkes inn tett oppunder presenningen, slik at alt blir kompakt og godset ikke forflytter seg underveis.

Nå er traileren klar til avreise.

Denne traileren skal tilbakelegge en distanse på over 2700 kilometer frem til destinasjonen, i Silistea Gumesti (Romania).

Takk til alle som har støttet finansieringen av transporten, både private personer og New Life Mission Aid, og takk til alle frivillige, voksne og barn som stilte opp idag!

Takk for ditt bidrag, Gud velsigne deg!


Ønsker du å bidra?

Kontonr: 1506 27 40016

Vipps: Grønne Bror – #572771

Revolut: http://revolut.me/gronnebror / +4 0763 153 843 

Tusen takk for gaven din!

Kom og besøk Facebook siden vår for flere oppdateringer: https://www.facebook.com/GronneBror

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *